16. listopadu 2020

Protiúčet po česku

V rámci akce Toyoty POČESKU došlo v rodině k rozhodnutí ukončit dotování černé díry, a po 14 letech jsme ukončili provoz tohoto vozu. Už byla opravdu shnilá, a celkově na odpis. 

Níže uveden konečný stav tachometru před kanceláří výkupu, vedle autosalonu s novými vozy. A co je protiúčet "po česku" (nesouvisí s marketingovou akcí výše)? Když jsou na vás hodní, tak je vůz vykoupen za zápornou výkupní cenu a o vše se postarají. V rámci tohoto "výkupu" jsme ale měli nárok na podstatnou slevu z ceny nového vozu.



A pokračování příběhu probíhá na blogu:

maluch-z-kolina.blogspot.com

...

8 komentářů:

Nazgul William řekl(a)...

SKVĚLÉ SVĚDECTVÍ JAK JSEM ZÍSKAL PŮJČKU Mám velmi důležitou zprávu, o kterou se mohu podělit s každým, kdo potřebuje půjčku od skutečného věřitele. Jsem rád, že se o tuto poznámku podělím s každým poté, co jsem já a moje žena prošli v rukou několika patetických chuligánů, kteří tvrdí, že nabízejí nějaký druh půjčky. Je velmi obtížné získat skutečného věřitele a díky půjčce za nejlepší půjčku, která mi pomohla s půjčkou, kontaktujte je, pokud potřebujete půjčku, a vraťte se mi později poděkovat. Slibuji vám, že vás nezklamou. kontaktní e-mail: - (pedroloanss@gmail.com) Díky.
Nazgul William .....

michal řekl(a)...

Mám úplně stejnou zkušenost. Prostě drzost některých prodejců nezná mezí. Nakonec jsem se na celý obchod vykašlal, protože to fakt nemělo smysl. Měl jsem představu, že autoservis ještě doplatí a nakonec to bylo tak, že jsem měl já doplácet šedesát tisíc, protože si to napíchli na "svoji" diagnostiku s tím, že se vymlouvali na robotizaci práce a to, že mají takhle nastavené procesy. Nevěřil jsem vlastním očím.

Anonymní řekl(a)...

Je neuvěřitelné, co se všechno může stát a čeho jsou někteří lidé schopní. Při nákupu auta musíte být velmi obezřetní. Zejména samozřejmě při pořizování z různých bazarů. také jsem k tomu byl velice skeptický, nakonec jsem si pořídil auto přes inzerát z https://www.biginzerce.cz/ a musím zaklepat, ale měl jsem štestí a vše je v pořádku.

Anonymní řekl(a)...

No bohužel podobnou zkušenost mám také. Zkrátka se nikomu nedá věřit a při koupi ojetého vozu si musíte dávat opravdu velký pozor na to, kde kupujete a pečlivě si vybírat. Naštěstí podruhé už jsme se nespálil a s mým současným autem jsem moc spokojený, konečně auto, které slouží, jak má :-). Nedávno jsem si ho vylepšil tím, že jsem si pořídil novou autokameru

mirka řekl(a)...

Tento článek mě velice zaujal a s nečestností některých prodejců je to opravdu do nebe volající. Naštěstí je stále více těch poctivých podnikatelů a prodejců, se kterými jsem dost často v kontaktu. Pracuji na obecním úřadu a nedávno jsem objednala tady nové značení do naší obce, jelikož to staré bylo již v nevyhovujícím stavu.

ferenze113 řekl(a)...

Máte naprostou pravdu v tom, že ten nastavený systém, jak to v České republice funguje s protiúčtem při nákupu automobilu, je úplně nesmyslný. To je pak při výhodném prodeji / koupi skoro na rodinnou oslavu :-D A my jsme to taky tak doma udělali, pořídili jsme nového Seata a sešli se na zahradní grilovačce i s novými ubrusy :-)

Anonymní řekl(a)...

Opel Corsa jsem si pořídila před dvěma lety a nemohu být spokojenější. Poslední dobou máme na naší ulici problém se zloději aut, proto jsem si pořídila nový autoalarm. Naštěstí v sobě má I/O moduly, kterými mohu alarm na dálku zapnout nebo vypnout. Nemusím neustále běhat k autu a všechno ovládám na dálku.

Klára řekl(a)...

Dobrý den, musím souhlasit, že tenhle článek o nečestném jednání některých prodejců je velmi alarmující. Naštěstí se stále častěji setkávám s opravdu spolehlivými a transparentními prodejci, kteří kladou důraz na důvěru a spokojenost zákazníků. Nedávno jsem například na stránkách https://www.intercars.cz/ využila vyhledávání dílů podle VIN. S tímhle vyhledáváním mám nejlepší zkušenost.